Subscribe:

28 Nisan 2012 Cumartesi

Tadı Damağımda Kalan Sex hikaye

Merhaba ben Aylin, İstanbul’da yaşıyorum. 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Cinsellikle tanışmam ben çok küçükken, yaklaşık 14-15 yaşlarım arasındayken başladı. Annemle babam ben küçükken ayrıldılar ben de annemle büyüdüm bu yüzden hep kendi kendimin sahibiydim, bana başkasının sahip olmasına dayanamazdım. Bu yüzden Lise1′e geçerken kendi bekaretimi kendim bozdum ve sonra bir süre kendi kendimi tatmin ettim. Lise1′in sömestr tatile girdikten sonra okulda üst sınıflardan muhabbetim olan bir çocuk bana yazmaya başladı zaten erkeklerle cinsel hayatım da o zaman başlamış oldu.


Kendimden bu kadar bahsettiğim yeter sanırım, uzun bile oldu:) Bir çok erkekle beraber oldum ama içlerinden unutamadıklarımı burada yazacağım. Vücudum aslında güzeldir, hayatımın hiç bir döneminde fazla kilolarımla falan boğuşmadım, özellikle bacaklarımı hem ben hem erkekler çok beğenir oldukça düzgün ve selülitsizdir. Ama Lise2′ye geçerken anneme spor salonuna başlamak istediğimi söyledim, o da tamam dedi, zaten maddi sıkıntımız yoktu, fazla itiraz etmedi, istiyorsan yazıl dedi. Ben de yazıldım. Spor salonunda herkes kendine program yaptırıyor ancak bunun için randevu almanız gerekiyor, ben de randevu istediğimi söyledim danışmaya hangi çalıştırıcıdan istediğimi sordular ben de henüz hiç birini tanımadığımı söyledim ve listeyi istedim.

Rasgele birini seçtim ve 15.00′a randevumu aldım. Ertesi gün oldu ben okuldan çıktım eve geldim, çantamı hazırladım ve spor salonuna doğru yürümeye başladım. Eve yakındı spor salonu, yürüyerek 5dk. Danışmaya randevum olduğunu söyledim, biraz beklememi ve hocanın geleceğini söylediler. 1-2 dk. sonra geldi. Aman Allah’ım o nasıl bir hocaydı, görür görmez etkilendim. Hani vücudunun iyi olacağını falan bekliyordum ama bu kadar yakışıklı olacağını tahmin etmemiştim. O 25 yaşındaymış ben de 17 yaşındaydım, 8 yaş vardı aramızda. Ben bu spor salonuna 2 sene gittim, 2 sene boyunca oradaki üyelerden 3-4 tanesiyle de yattım, onlar kolay oldu ama bu hocayla yatmam 1 senemi aldı.

Özellikle böyle elit bir spor salonu olunca hocalar da temkinli yaklaşıyor, işlerinden olmak istemiyorlar. Neyse hikayeme geçeyim artık ayrıntılara girdikçe kaybolacağız :) Numaralarımızı almıştık bir süre sonra ama ne o ne ben arıyorduk, sadece spor salonunda konuşuyorduk. Ben ona mesaj atmaya karar verdim çünkü ben bir adım atmadıkça o spor salonundan korkusundan bana yanaşmayacaktı. Spora gittiğim bir günün gecesi o gün giydiği siyah body t-shirtle birlikte gerçekten çok etkileyici olduğunu söyleyen bir mesaj attım, aslında uyumuş olacağını tahmin ediyordum ama cevap geldi, “teşekkür ederim:)” diye ve o gece konuşmaya başladık. Bu böyle mesajlarla 1 ay boyunca devam etti. Annem 4-5günlük bir iş seyahatine gitmişti yurt dışına ben de evde tek kalmıştım. Alışkındım zaten annem çok sık olmasa da arada giderdi yurtiçi yurt dışı iş seyahatlerine. Ben de o gecelerden birinde artık mesaj atmadım direk aradım, açtı. Konuşmaya başladık, kendisini çok çekici bulduğumu ve beni çok etkilediğini söyledim ama bahaneleri çoktu, küçük olmam, spor salonunda çalışıyor olması falan. Beni bakire sanıyormuş, anlattım ona nasıl kaybettiğimi çok şaşırdı ve sonradan açılmaya başladı o da. Beni seksi bulduğunu ama küçük olduğumu ve yapamayacağını tekrar yineledi. Benden 1 yaş küçük kardeşi varmış bunu söyleyip duruyordu, onun yüzüne bakamam diyordu. ( sex hikaye )

Konuştuk kapattık biraz. Bu 2 gece bu şekilde devam etti, konuştuk sürekli. O da istiyordu benimle birlikte olmak ama çekinceleri vardı doğal olarak. 3. gece o aradı bu sefer, tam hatırlamıyorum ama çok da geç bir saat değildi, heyecanlandım açtım, 2 gündür neden spor salonuna gelmediğimi sordu, “özledin mi” diye sordum ben de, yokluğumun hissedildiğini söyledi. “E hadi o zaman bize gel” dedim “Nasıl yani?” dedi, anlattım annemin yurt dışına gittiğini, iş gezisinde olduğunu ve 1-2 gün daha gelmeyeceğini. Çok mırın kırın etti, ben de tükendim en sonunda “Geleceksen gel bekliyorum, gelmeyeceksen de kapatacağım, kız olmama rağmen senin kadar naz yapmıyorum” dedim. Evin yerini sordu, tarif ettim, yarım saate geleceğini söyledi.

Ben hemen süslenmeye başladım, saçımı yaptım, tek omuzdan askılı dar ve mini bir elbiseyle beraber topuklu ayakkabı giydim. Kapı çaldı, açtım. Üzerindeki montun altında t-shirt, altında da eşofman vardı. Normal hayatında da spor salonunda giyindiği gibi giyindiğini bilmiyordum. İçeri girdi. Aç olup olmadığını, yemek yapmayı beceremediğimi ama isterse dışardan bişey sipariş verebileceğimi söyledim, aç olmadığını söyledi. Evde güzel bir kırmızı şarap vardı onu açtım, ikimize koydum. Sohbet etmeye başladık. Yavaş yavaş hem alkol hem de sohbetin artmasından dolayı yakınlaşmaya başladık. Dudaklarına yapıştım, biraz öpüştük sonra kibarca itti beni, yapmayacağını söyledi ayaklandı.

Sinirlendim doğal olarak. “Benden bile çok naz yapıyorsun demiştim ya, tanıdığım bütün kızlardan daha çok nazlısın!” diye bağırdım, o da “Beni anlamalısın” dedi, “Hayır” dedim, “Anlamayacağım, anlayamam da zaten, evime gelip beni öptükten sonra böyle çekip gidemezsin” dedim, “Peki benden ne istiyorsun?” dedi, “Seni” dedim. Ben de ayağa kalktım karşısına geçtim, sarıldım. Boynundan öpmeye başladım ve kulağına tekrar “evet seni istiyorum” dedim. Artık çözülmüştü tamamen, üzerindeki t-shirtü çıkarttım, karın kaslarının üzerinde elimi gezdirmeye başladım. Sonra eşofmanının bağını çözdüm ve odama doğru öpüşerek gitmeye başladık. Elbisemin askısını indirdi ve üzerimden çıkarttı.

Yatağa yattım, üzerime doğru geldi. Gerçekten ben altında küçücük kalıyordum, 1.85ti boyu ve tahminimce 100kg falandı hatta fazla bile olabilir, ben ise şu anda biraz daha uzun(1.73) ve dolgunum tabi ama lise3teyken çok az daha kısaydım ama daha cılızdım. Sütyenimi bir hamlede çözdü ve omuzlarımdan sıyırdı, yardımcı oldum çıkartmasına. Onun sadece boxerı benimse sadece kilodum kalmıştı. Tamamen üstüme çıktı, tenlerimiz birbirine değiyordu, öpmeye başladı, dudaklarımdan, boynumdan, göğüslerimden her yerimden, deliriyordum adeta. Yavaş yavaş aşağı doğru inmeye başladı, göbeğimin üstünden öperek daha da aşağı indi. Kilodumu çıkarttı, bacaklarımı açtım ve yalamaya başladı. Saçlarını okşuyordum, inliyordum. Bir süre yaladıktan sonra sıra bendeydi. Yatağa yatırdım tamamen, boxerını sıyırarak çıkarttım, o zamana kadar gördüklerimin en kalını ve en uzunuydu, hemen ağzıma almaya başladım. Küçük olmama rağmen çok iyi yaptığımı söyledi.

Yalamayı bıraktım, üzerine çıktım yavaşça içime almaya başladım. Yavaş yavaş hızlanarak zıplıyordum hem de inliyordum üstümde. Göğüslerimi okşuyordu yattığı yerden. Sonra bir anda çevirdi beni ve altına aldı. Bacaklarımla zor sarıyordum hatta saramıyordum onu, o kadar iriydi bana göre. Önce yavaş ama sert hamlelerle sonuna kadar sokmaya çalışıyordu içime, çok zevk alıyordum, sonra hızlandı, tenlerimizden birbiriyle çarpma sesinin sıklığının artmasıyla beraber benim inlemelerimde artık bağrışlarıma dönüştü. Dudaklarıma yapışıyor, boynumdan öpüyordu içime girerken, bağrışlarım ancak dudaklarımızın birleşmesiyle biraz kesiliyordu. Sonra üzerimden kalktı bacaklarımı omzuna çıkarttım, topuklularımı çıkarttı, hem içime giriyor hem de bacaklarımdan, ayaklarımdan öpüyordu artık. İçimden çıktı, ters döndürdü beni. doggy pozisyonunu aldık, en sevdiklerimden biridir. Önden girdi yeniden, gidip geldikçe kasıkları kalçama çarpıyor o en sevdiğim sesi çıkartıyordu aynı zamanda eliyle de kalçalarıma vuruyordu, sıkıyordu. Çok zevk alıyordum, çığlık çığlığa bağırıyordum neredeyse, şimdiye kadar kimse böyle sikmemişti beni. Bir süre hızlı hızlı gidip geldikten sonra yavaşladı, ben kendi vücudumu itip çekmeye başladım, o an o beni sikmiyordu resmen ben kendi kendimi siktiriyordum. Sonra çıkarttım içimden, yatakta minderi dikleştirdim, oturur pozisyona geçti o da, yeniden üstüne çıktım ve içime aldım. Göğüslerimi yalıyordu, sonra yeniden altına aldı beni ve ben üzerindeyken dinlenmiş olmalı ki yeniden son hızda gidip gelmeye başladı üstümde artık göbek deliğimin civarlarına kadar onu hissediyordum, çıldırıyordum. Tırnaklarımı sırtına geçiriyor, dudaklarını ısırıyordum o ise hız kesmeden içimde gidip geliyordu. Daha da hızlandı ve en sonunda göbeğimin üstüne spermlerini bıraktı.

Parmaklarımla aldım hepsini ağzıma götürdüm ve inliyerek başımı yatağa koydum, yorulmuştum. Bana baktı ve “daha bitmedi” dedi, “nasıl yani?” dedim, “madem beni bu kadar çok istiyordun, o zaman devam edeceğiz” dedi, çok yorgundum ama hala istiyordum onu “edelim” dedim. Üzerinde sperm kalmış olabileceğini düşünüp, cüzdanından çıkardığı prezervatifi taktı kendine ve ikimizde 1-2dk. dinlendikten sonra tekrar içime girmeye başladı, resmen ikinci raunda geçmiştik, hayatımda ilk defa hem de. İlk raunddaki pozisyonlar tekrarlandı, neredeyse hiç yorulmamıştı sanki aynı hızda, aynı sertlikte sikiyordu beni. Bir kez daha boşaldı yatağa yığıldı. “Ne o bittin sanırım?” dedim, “Yoo bitmedim ama cüzdanımda 1 tane prezervatif vardı sadece” dedi, ben de kendi çekmecemi açtım, içinden özel şeylerimi sakladığım kilitli kutumu çıkarttım açtım. İçinde 2 tane prezervatif vardı, çıkarttım ona gösterdim. Bir kez daha şaşırdı bana. “Sen nasıl bir şeysin yaa..” dedi ve aldı ikisini de. Sabah 5.30 civarlarına kadar devam etti ilişkimiz, iki prezervatifi de kullandı. İlişki tamamen bittiğinde artık saçım başım dağılmış, makyajım akmıştı.

Sabah onun işe benim de okula gitmem gerekiyordu maalesef önemsiz ama tekrarı olmayan bir sınavım vardı. Ben yatakta kendimi toparlamaya çalışırken o duşa girdi, çıktı üstünü giyindi. Saat 6.30 olmuştu gitmesi gerektiğini, işinin başlayacağını söyledi, “tamam” dedim. Öpmek istedim, izin vermedi, pişman olmuştu sanırım. Anladım ben de zaten benim yaşımda bir kardeşi olduğunu söylemişti, muhtemelen bu sebepten dolayı. Sonra bir daha ne aradı ne mesaj attı, spor salonunda öyle mecbur kalırsak konuştuk. Ben de okula gitmek için hazırlanmaya başladım, çok yorgun ve halsizdim neredeyse bacak bacak üstüne atamıyordum. Pantolon giymek istedim ama en son Lise1 de giymiştim ve o pantolon artık çok küçük oluyordu bana başka pantolon da kabul etmiyorlardı. Mecbur etek giydim yine. Oturup kalkarken biraz acıyordu ama fazla hareket etmedim o gün okulda zaten yorgundum da. Sevgilim bile şaşırdı, “neyin var” falan dedi gece de mesaj atmış neden cevap vermediğimi sordu, erkenden uyumuşum dedim, zaten nasıl söyleyebilirdim ki o gece sabaha kadar spor hocamın beni siktiğini..:))

52 yorum:

  1. slm bayan lar sevgiye ve saygiya önem verenler arayin tanişalim sevgiyle kalin 05444907687 ali ben 35 yaşin ist bekarim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.OKTAY TAM BASAR BURDAYİM SADECE BAYANLAR ARASIN ADANA MERSİN Lİ BAYAN LAR BEKLİYORUM 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.SADECE bayanlar arasın beni AMCIGINI yalatmak isteyen gelsin

      Sil
    2. Öncelikle şunu söyleyeyim resim fake değil orijinal, antrenörüm, ve sadece kadınlar!! 0545 697 63 00 İsmim Doruk Adanalıyım boy 1.85 yaş 29 kendini yetiştirmiş biriyim. Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim, partner dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim. Kadınımı asla yarım bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece sohbet etmesini bilen kadınlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım. 0545 697 63 00 daha fazlası için ara. 18 cm kalın

      Sil
    3. TEK ERKEĞİM
      05412502963

      Sil
  2. slm ben koca elinden serkan 31 yaşındayım vede bekarım benımle görüşmek isteyen bütün bayanlar araya bilir her bayanın sevğiye ihtiyacı yokmudur ihtiyacı olan bayanlardan aramalarını beklıyorum 0543 767 84 65

    YanıtlaSil
  3. slm bayanlar her yaştan bayanlar arayabilir 05078421347

    YanıtlaSil
  4. slm ben izmirden tolga 27 yaşında esmer tenli bekarım cinselliğe aç evli-dul her yaştan bayanların çağrı ve smslerini bekliyorum 0534-709-17-56

    YanıtlaSil
  5. iyi bir arkadaslik istiyorsaniz arayin hersey seks degildir seks oncesi muhabette olmali 05468784320

    YanıtlaSil
  6. Kayserıden bayanlar arasın 0535 070 2836

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Aylin....
    Yazdıklarımı okuyabilecekmisin ya da okusan dahi cevap verecekmisin bilemem ama yine de yazmak istedim.Şu an bir çok insanın uyuduğu ya da işine yeni başladığı ya da başlamak üzere olduğu bir anda ben inin cinin top oynadığı bir yerde çeşmedeki yazlığımızdan sana yazıyorum.Etraf bom boş .tüm yazlıklar sessiz.biraz sonra ufak tefek hareketlenmeler başlar gerçi. Neyse;ben 23 yaşında 190 cm boyunda 90 kilo ağırlıkta miras yiyici birisiyim.işim kiraları toplayıp birazını kardeşime verir gerisini yok ederim.tek zevkim sextir. 23 cm.lik inmek yumşamak nedir bilmeyen bir aletin keyfini yerine getirmek için çabalarım.sexi seven kız veya pasif erkekleri arar onlarla güzel anlar yaşarım.kabul edersen seninle de tanışmak isterim.Merakla yanıtını bekleyeceğim.....

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Aylin....
    Yazdıklarımı okuyabilecekmisin ya da okusan dahi cevap verecekmisin bilemem ama yine de yazmak istedim.Şu an bir çok insanın uyuduğu ya da işine yeni başladığı ya da başlamak üzere olduğu bir anda ben inin cinin top oynadığı bir yerde çeşmedeki yazlığımızdan sana yazıyorum.Etraf bom boş .tüm yazlıklar sessiz.biraz sonra ufak tefek hareketlenmeler başlar gerçi. Neyse;ben 23 yaşında 190 cm boyunda 90 kilo ağırlıkta miras yiyici birisiyim.işim kiraları toplayıp birazını kardeşime verir gerisini yok ederim.tek zevkim sextir. 23 cm.lik inmek yumşamak nedir bilmeyen bir aletin keyfini yerine getirmek için çabalarım.sexi seven kız veya pasif erkekleri arar onlarla güzel anlar yaşarım.kabul edersen seninle de tanışmak isterim.Merakla yanıtını bekleyeceğim.....MAİL ADRESİM besbekir@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. slm ist k cekmecede yaziyom evli cifler dul bauanlar arasin 05448654365

    YanıtlaSil
  10. Merhaba istanbul dan reel bayanlar ve çiftler saygı güven çerçevesinde görüşelim tel 0538 205 95 84

    YanıtlaSil
  11. slm bayanlar adım oguz yazar_facebook adresim oguzyazar__@Hotmail.com maddi yönden hiç bir sıkıntım yok 26 yaşındayım sporla ugraşıyom evli veya bekar bayanlarla sabahlara kadar seks yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  12. SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0505 823 56 23

    TELDE DELİCESİNE KONUŞA KONUŞA SEVİŞMEK SEKSE DOYMAK ERKEK SESİYLE BOŞALMAK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN BAKIMLI VE GÜZEL CESUR BAYANLAR HOŞ KIZLAR SİZİ BU NUMARADA BEKLİYORUM…ARAYIN YETER…SADECE BAYANLAR LÜTFENNN...

    ENES 0505 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

    YanıtlaSil
  13. SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0505 823 56 23

    TELDE DELİCESİNE KONUŞA KONUŞA SEVİŞMEK SEKSE DOYMAK ERKEK SESİYLE BOŞALMAK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN BAKIMLI VE GÜZEL CESUR BAYANLAR HOŞ KIZLAR SİZİ BU NUMARADA BEKLİYORUM…ARAYIN YETER…SADECE BAYANLAR LÜTFENNN...

    ENES 0505 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ben istanbul dan tolga gerçekten ilişki yaşamak isteyen evli dul bekar hanimlar numaram 0507 501 3555arayin mutluluga ulasin yarim kalmamak garanti gizlilik önemli

    YanıtlaSil
  15. kız arkaşım olsa önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.kız arkadaşımdan ayrılalı 1 yıl oldu.elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0544 463 19 41 i ara sana en güzel dakikaları yaşatacak bir erkek karşında olacak ya da msn imi ekle kamerada zevkten kuduralım .mail adresim sertsex_31@hotmail.com bunlar mutlaka aramızda sır olacak .ben Mustafa yaşım 28 . Ne işin var burada dersen?cevabım doymayan biriyim derim.17-30 yaş arası herkesi beklerim.asla rahatsız edici yapışan bir tip değilim.asla pişman olmayacaksınız garanti veriyorum.ÖZELİM AÇIK.SES TONU SEXİ ÇITIRLARI BEKLİYORUM.İZMİRLİYİM.WHATSAP VAR KARŞILIKLI KONUŞABİLİRİZ.

    YanıtlaSil
  16. Ben Adem 05338183162

    YanıtlaSil
  17. SELAM ARZULU DOYUMSUZ KENDİNE GÜVENEN SIRDAŞ HANFEDİLER TECRÜBE KONUŞUR SEVGİLER 05312343625

    YanıtlaSil
  18. mrb ben istanbuldan hakan 0536 413 10 29 yaş32 atletik ve sportmen yapılı sırdaş bakımlı oldukça yakışıklı ve bekarım zevk fantazi ve heyecan seven reel seksle gerçek mutluluğu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli bayanlar ve 3cü arayan çiftler arayabilir tek erkekler aramasın

    YanıtlaSil
  19. SLM BEN HAKAN....05373071055...SEXSI OPUSMEYI SEVISMEYI BENIMLE YASAYIN DISIM BENIM ICIN COK DEGERLIDIR GIZLILIKTE ONEMLIDIR BENIMLE YASAR BENIMLE BITER GERCEK INSAN GIBI BIRINI ARIYORSANIZ BURDAYIM

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. SLM ISMIM MEHMET..05374667155...NUMARAM ONCELIKLE YAKISIKLI SAMPATIK BIRIYIM ISTANBULDAYIM AZGIN VE DOYUMSUZ BAYAN ARIYORUM CUNKU BENDE AZGINIM YILLARDIR YARAKSIZIM DIYORSAN YADA ESINIZ SEVGILINIZ YARIDA BIRAKIP SIKEMIYORSA AMINIZIN ATESINI ALIRIM DOYA DOYA YARAK YEMENIN ZEVKINI ALIN SAATLECE KOCAMAN YARAK YEMENIN TADINI ALIN INLEYE INLEYE HADI ARAYIN O TADI SIZE VEREYIM GAYLAR ARAMASIN ILGILENMIYORUM BOSUNA

    YanıtlaSil
  23. Slm bayanlar ben 33 yasinda bekar erkegim. Bulusup seks yapmak isteyen samsun ve cevresinden atesli azmis doyumsuz bir bayan arkadas ariyorum yas ve medeni hal sorun degil ozele acik 0543 387 49 11

    YanıtlaSil
  24. SELAM ARZULU DOYUMSUZ KENDİNE GÜVENEN SIRDAŞ HANFEDİLER TECRÜBE KONUŞUR FARKIM TARZIM ARAYIN TANIŞALIM PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ 05312343625

    YanıtlaSil
  25. 0544 265 55 96 sadece BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ADANA MERSİN BAYANLAR BEKLİYORUM. 0544 265 55 96 SADECE BAYANLAR > SADECE BAYANLAR ARASIN 0544 265 55 96 SADECE BAYAN AMINA KOYİM ARAYAN OLURSA AMİN COCUKLARI ARAMASINNNNN SADECE BAYANLARRRRR 0544 265 55 96...

    YanıtlaSil
  26. MERHABA DEMİR BEN İST DA YAŞAYAN AİLE MAHREMİYETİNİN BİLİNCİNDE ÇİFTLERE 3 OLARAK DENEYİME SAHİP BEYİM YAŞANAN TÜM DUYGULARIN FANTAZİLERİN ORADA TATLI BİR ANI OLARAK KALMASINI BENİMSEMİŞ BİRİYİM. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN (ÇİFTLER VE BAYANLAR) İLE TANIŞMAK ARZUSUNDAYIM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN 0537 516 17 02

    YanıtlaSil
  27. ben istanbuldan escort funda siz degerili İstanbullu beylere hizmet vermekteyim saatlik ucretim 20 lira mesaj yada arama bekliyorum lütfen pazarlık yapmayın 05453676612

    YanıtlaSil
  28. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  29. Selamlar benim adım yusuf 28 yaşındayım yalovada yaşıyorum yurtiçi ve yurtdışında oturan doyumsuz ateşlli azgın bayanlardan aramalarını beklerim whatsaap 05358757515

    YanıtlaSil
  30. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar kızlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber

    YanıtlaSil
  31. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Sexs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  32. 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.OKTAY TAM BASAR BURDAYİM SADECE BAYANLAR ARASIN ADANA MERSİN Lİ BAYAN LAR BEKLİYORUM 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.SADECE bayanlar arasın beni AMCIGINI yalatmak isteyen gelsin

    YanıtlaSil
  33. 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.OKTAY TAM BASAR BURDAYİM SADECE BAYANLAR ARASIN ADANA MERSİN Lİ BAYAN LAR BEKLİYORUM 0.5.4.4.2.6.5.5.5.9.6.SADECE bayanlar arasın beni AMCIGINI ya latmak isteyen gelsin çift deneyimim oldukca fazla tek olarak katila bilirim

    YanıtlaSil
  34. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  35. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN PATNER KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI BI OKADAR HOŞ VE GUZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GIZLIK İÇİNDE KACAMAK YAPMAYI İSTEYEN GUVENILIR SIRDAŞ DOST PATNER ARAYAN GERCEK SEKSI MUTLUGU ZEVKI ARZULARI DOYASIYA YASAMAK ISTEYEN SEKSTE NE ISTEDIYINI BILEN HERYASTAN BAYANLAR VE KALIN VE BÜYÜK SEVEN 19 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TÜRBANLI ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA GÜVENİLİR SIRDAŞ 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYIN TNSLM GERCEK SEKSI MUTLUGU BERABER YASAYALIM 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  36. selam olgun bayanlar yaş fark etmez sex ve heycan aramak isteyen bayanlar.05319635913

    YanıtlaSil
  37. selam olgun bayanlar yaş fark etmez sex ve heycan aramak isteyen bayanlar.05319635913

    YanıtlaSil
  38. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI BI OKDAR HOŞ VE GÜZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN EŞİNDEN GİZLİ KACMAK VE MUHTEŞEM Bİ SEKS YASAMAYI İSTEYEN EVLİ BAYANLAR GÜVENILIR SIRDAŞ DOST VE TERCÜBELI JIGOLO ARAYAN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TONBUL KAPALI ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA GÜVENILIR JIGOLO ARAYAN EVLICİFTLER ARAYIN TNŞLM 19CM VE KALIN LÜTFEN GERCEK SEKSE MUTLULUGA İHTİYACI OLAN ARASIN 0543 282 86 18 HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYALAR VE COCUK ARZULAN CİFTLERE YARSIMÇI OLUNUR

    YanıtlaSil
  39. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  40. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  41. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  42. olgun bayanlara özel sex te sınır tanımam ön arka yalarım 0506 190 88 48

    YanıtlaSil
  43. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  44. 0542 816 83 84 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  45. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  46. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  47. SELAMLAR BEN ALİ BENİ EVİNDE MÜSAFİR EDEBİLECEK GİZLİLİGE ÖNEM VEREN 45 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLAR ARASIN LÜTFEN 0551 990 93 97

    YanıtlaSil